MENTOR.ME alkalmazás, amely segít a céljaid elérésében

0
133

Ma már az életünk számtalan területén használunk okostelefonunkon alkalmazásokat, megkönnyítve ezzel az életünket, legyen szó a napi feladatokról, játékról, vásárlásról, bármiről.

Miért ne segíthetne abban, hogy elérjük a kitűzött céljainkat, segítsen a megerősítésben, a motiváció elérésében?

Változást szeretnél az életedben?

Sokszor érezted már úgy, hogy elterveztél valamit, kitűzted célul, de nem voltál elég kitartó ahhoz, hogy végigvidd a terved? Nem volt, aki támogasson benne, vezessen az úton?

Erre a problémára született meg a MENTOR.ME alkalmazás, amely olyan hiánypótló funkciókkal bír, szemben a többi piacon lévő mentorálással kapcsolatos alkalmazással, hogy folyamatosan kihívások elé állít, nem hagy elveszni a megkezdett úton, hanem végigkísér azon.

Miközben használod az alkalmazást lehetőséged nyílik inspiráló gondolatok és példák megismerésére, amelyek szintén támogatnak és motivációt nyújtanak az előtted álló kihívások leküzdésében.

Kiknek ajánlott a MENTOR.ME applikáció?

Mindazoknak ajánlott, akik eltökélték magukat abban, hogy változást érjenek el az életükben, legyen szó annak bármely területéről, akár életmód váltás, akár az üzleti életben kitűzött célok.

De lehet a cél olyan egyszerű is, hogy több vizet szeretnél inni a mindennapok során. A hangsúly az elért eredményen van.

A mindennapos kihívások, a teljesítmény folyamatos értékelése és a motivációs üzenetek segítenek abban, hogy ne add fel idő előtt a céljaid elérését, és ne érezhesd azt, hogy magadra maradtál.

Az alkalmazás előnye abban van, hogy támogat abban, hogy a célod elérése előtt ne akadj el, hanem haladj tovább a megkezdett úton. Miközben használod, azt érzed, hogy valaki fogja a kezed, egy támogató közösség tagja vagy, akik nem hagynak egyedül, és segítenek abban, hogy a kitűzött céljaid elérd.

Teszteljük, fejlesszük együtt tovább a MENTOR.ME applikációt, hogy minél többen elérhessék a céljaikat

Jelenleg még csak iOs-en érhető el az alkalmazás, megvárjuk míg megérkeznek a visszajelzések és 1-2 hónapon belül Androidra is elérhetővé válik. Addig is azon dolgozunk, hogy minél inkább felhasználóbarát alkalmazás váljon belőle.

Tervben van egy prémium előfizetési lehetőség, amely további meglepetésekkel szolgál, hogy garantált legyen a siker, a céljaid elérése.

A MENTOR.ME alkalmazás célja, hogy a kitűzött céljaidat elérd

Ha úgy érzed, hogy bátorításra van szükséged, nehézséget okoz a kitűzött céljaidra való összpontosítás, gyakran elakadsz menet közben, bizonytalan vagy akkor a MENTOR.ME alkalmazást neked találták ki.

Együtt mindig könnyebb! Töltsd le MOST az alkalmazást, hogy minél hamarabb elérd a kitűzött céljaid!

“Az erőfeszítés csak akkor nyeri el méltó jutalmát, ha ez ember semmiképp sem adja fel.” (Napoleon Hill)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here